Confianza
E-magazine

E-magazine #11 - Special Financiering

Eruit halen wat erin zit.

01Confianza nieuws

02Hulp bij financiering

03LoanStreet

04Credion

05Succesvol financieren

01Confianza nieuws

E-magazine nummer 11 is een feit. Dit keer een special over financiering. Een belangrijk thema als het gaat om het opzetten, uitbreiden of vernieuwen van jouw onderneming. 

In dit e-magazine zetten we diverse financieringsvormen voor je op een rij (‘Succesvol financieren’). Ook lees je over de samenwerking tussen Confianza Accountants en Credion. Credion is de autoriteit in advies in en begeleiding van bedrijfsfinancieringen. Verder bevelen we de applicatie van LoanStreet van harte aan als het gaat om een razendsnelle oplossing voor het krijgen van een financiering.

Daarnaast is Confianza Accountants de gesprekspartner bij jouw lokale bank. Je leest het bij ‘Hulp bij financiering’. Kortom: heel veel informatie als je je ambities voor jouw onderneming waar wilt maken. 

Confianza Accountants heeft in deze editie alle mogelijkheden van financieringsvormen voor jou op een rij gezet. Zodoende ga je wellicht een onbezorgde zomer tegemoet. Hoef jij je alleen nog maar druk te maken over wat je volgende vakantiebestemming wordt!

Ook op het gebied van financiering halen wij er graag uit wat erin zit!

02Hulp bij financiering

Lukt het jou als ondernemer niet om een financiering te krijgen via de bank voor de opzet, uitbreiding of verdere ontwikkeling van jouw bedrijf? Denk er dan ook eens aan contact te zoeken met de adviseurs van Confianza Accountants. Wij helpen je graag verder met het succesvol afsluiten van een bancaire financiering bij jouw lokale bank.

Denk hierbij aan:
het invullen van online financieringsaanvragen
opstellen van complete financieringsrapporten
opsturen van de benodigde gegevens

Confianza Accountants heeft een goede samenwerking met de banken in de regio en zijn dus een prima gesprekspartner als het gaat om een financiering via de bank. Loop gerust eens binnen voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Onze contactgegevens vind je hier.

03LoanStreet

Ben je druk bezig met je zakelijke ambities voor 2017? Zoals het laten groeien van je onderneming? Of het vergroten van je efficiency? Vaak is er voor deze ambities financiering nodig. Confianza Accountants wil je graag op de hoogte brengen van een razendsnelle oplossing als het gaat om het krijgen van een financiering.

LoanStreet 
LoanStreet is een unieke nieuwe applicatie, die kosteloos en zeer snel de kans van slagen berekent van een financieringsaanvraag. Ook geeft LoanStreet aan welke financiers de grootste kans van slagen heeft als het gaat om een financiering. De financieringsaanvraag kan vervolgens via LoanStreet verstuurd worden naar verschillende financiers.
 
LoanStreet haalt de financiële gegevens uit je Exact administratie via een gecertificeerde koppeling. Op basis van deze informatie, aangevuld met antwoorden op een aantal vragen, analyseert LoanStreet direct je kansen op een financiering.
 
Vervolgens is het mogelijk om de gehele financieringsaanvraag, inclusief prognose, naar 22 financiële partijen te versturen. Doordat alle aanvragen compleet zijn, biedt dit ook voor de financier veel voordelen en dit voordeel wordt weer teruggegeven aan de ondernemer.
Tot nu toe was het doen van een financieringsaanvraag een tijdrovend en lang proces met een onzekere uitkomst. Door de LoanStreet oplossing te gebruiken versnel je dit proces en weet je vooraf al wat je kans van slagen is om een financiering rond te krijgen
 
Meer over LoanStreet lees je hier

Zoek je financiering voor het verwezenlijken van je zakelijke ambities in 2017? Dan is de LoanStreet applicatie zeker een aanrader. Voor meer informatie kan je ons altijd bellen.

04Credion

Tegenwoordig tonen steeds meer financiële instellingen interesse voor de mkb financieringsmarkt, die alternatieve financieringsproducten ontwikkelen. Goed nieuws voor het bedrijfsleven, dus. Credion – ondernemend in financieel advies voor ondernemers – zorgt ervoor dat de ondernemer tegen de juiste voorwaarden de juiste financier krijgt. Daarom is Confianza Accountants sinds kort een regionale partner van Credion.

Ondernemers zijn - nu de economie aantrekt - ambitieuzer dan hun huisbank kan financieren en daarmee actief op zoek naar deskundig oplossingsgericht advies. Credion: “onze ervaring is dat financiers nog steeds geld verstrekken als een aanvraag compleet onderbouwd wordt aangeleverd. Alleen een volledige financiering bij een bank is niet altijd mogelijk. Hierdoor zijn ondernemers genoodzaakt zich ook te wenden tot alternatieve financiers.”

Het regelen van een financiering is een vak op zich. Credion maakt de benodigde financiële analyse en kredietrapportage en heeft toegang tot de totale mkb financieringsmarkt. Credion kent de verschillen tussen de vele oplossingen die er zijn en heeft goede contacten met de financieringsbronnen. Credion levert het maatwerk en persoonlijk contact waar het de ondernemer door de toenemende digitalisering wellicht aan ontbreekt.

Credion zorgt, als financieel adviseur, als het ware voor het maatpak voor jouw bedrijfsfinanciering. Door de onafhankelijke positie van Credion en de toegang tot meer dan vijftig alternatieve financieringsproducten wordt voor het mkb een deur geopend naar meerdere financieringsoplossingen.

Meer weten onze samenwerking met Credion? Lees hier meer.

05Succesvol financieren

De economie is inmiddels flink aangetrokken. Desondanks is het voor bedrijven nog vaak lastig om geld te lenen bij een bank. Tegenwoordig ben je voor een financiering niet meer alleen afhankelijk van de bank. Er is een nieuwe financieringsmarkt ontstaan. Een markt die complementair kan zijn aan de vertrouwde bancaire financiering. Voorbeelden van nieuwe financieringsvormen zijn onder andere:
  • Private financiering
  • Kredietunie
  • Crowdfunding
  • Innovatiekrediet
  • MKB-krediet
Informal investors is ook een nieuwe manier van financieren. Informal investors (business angels) zijn vaak particulieren die hun kennis, ervaring, netwerk en kapitaal inzetten voor startende of jonge (innovatieve) ondernemingen. Voor deze investeerders draait het om een goed plan en geloof in de ondernemer. Daarnaast is er de wil om risicodragend te investeren. De informal investor krijgt een aandeel in de zeggenschap, eigendom of winst van de onderneming.

Meer over deze vorm van financieren en andere vormen, lees je hier.

Confianza Magazine

01 Confianza nieuws

02 Hulp bij financiering

03 LoanStreet

04 Credion

05 Succesvol financieren

Bel: 071-4076380 of info@confianza.nl
Dune Pebbler
|
Privacy regeling